Mirë se vini në fabrikën e dyerve dhe dritareve Beselica, Tel: +386 49 875 875

Shpërndaje në Facebook

Dritare të cilësisë së lartë nga materiali gjerman Rehau

Shiko dritaret

Të gjitha llojet e dyerve të brendshme dhe të jashtme nga profili Rehau

Shiko dyert

Na vizitoni në ekspozitën tonë në Fushë Kosovë ku do te gjeni disa nga produktet tona

Eskpozita

BESELICA

Jemi kompani e specializuar në prodhimin e dyerve dhe dritareve cilësore me profile plastike nga kompania prestigjioze gjermane REHAU. Ne ju garantojm cilesi, qendrushmeri dhe kualitet te larte te prodhimeve tona.

Galeria e disa prej produkteve nga profilet REHAU

Rreth nesh

Kujdesi ndaj detajeve dhe cilësisë së produkteve tona, na bën kompani përgjegjëse ndaj kunsumatorëve.

Shiko më shumë

Referencat

Dëshmia më e mirë për punë tonë korrekte dhe produkte cilësore, është përvoja jonë 20 vjeçare dhe referencat nga klientët tanë, që e dëshmojnë angazhimin tonë gjatë tërë këtyre viteve.

Shiko referencat

Ekspozita

Ju ftojmë të na vizitoni në ekspozitën tonë në Fushë Kosovë, ku do ti gjeni disa nga modelet e dyerve dhe dritareve.

Shiko ekspoziten